een belletje en hij doet t weer

Computeradvies is een groot woord. Ook ik heb zeker wel eens problemen met mijn computers. En heb soms een computer tip nodig. Het onbekende is vaak ongrijpbaar. Signalen in combinatie van software. Die deze ingewikkelde domme krachten iets laten doen. Elke computer is persoonlijk. . Uit eindelijk weet niemand een computer te doorgronden. Het is een “huisdier” met zijn eigen gebruiksaanwijzing. Er kan geen cursus je vertellen hoe je plotselinge problemen de baas kan worden. PcGo computeradvies biedt “individueel” advies op maat voor de gebruiker(ster) en zijn of haar computer.

Het algemeen advies is. Blijf kalm, schrijf uw vragen op papier. Dan ga ik u computerproblemen voor u onderzoeken. en oplossen. Heeft u dringend hulp nodig? Stuur dan een e-mail naar info@pcgoconsultancy.com belt u dan een van de telefoonnummers voor het maken van een afspraak. Ik ben elke dag open van 9.00 tot 22.00. 

Komt 't toetsenbord op je af?

Ik sta 24/7 voor je klaar

U bent door omstandigheden alleenstaand, en moet ineens allerlei dingen doen op een computer? en u weet totaal niet hoe of waar u moet beginnen? Dan help ik u graag met eenvoudig computeradvies, om uw leven op dit vlak, weer op de rails te krijgen. U kunt volledig op mij vertrouwen en bouwen. Zit u in een benarde probleemsituatie? Wilt u snel, geduldig en vertrouwelijk geholpen worden? Bel dan een van de onderstaande telefoonnummers voor hulp. 

trage computer versnellen

Computers opwaarderen

Om een computer te versnellen, kan het handig zijn om naar de harde schijf te kijken. Tegenwoordig worden de meeste computers geleverd met een zogenaamde SSD schijf in plaats van de oudere type schijven. De SSD heeft geen bewegende delen, waardoor er geen slijtage bij veelvuldig gebruik kan ontstaan.  Een computer opslag schijf vervangen is geen overbodige luxe en maakt een computer sneller. De kostprijs van SSD schijven liggen nu tussen de € 45,- en € 70,- euro in. Afhankelijk van het merk en de opslagcapaciteit van de schijf. Wilt u de computer graag weer snel? Bel en ik leg uit wat ik voor u kan betekenen.

hulp bij wifi problemen

Heeft u problemen met internet?

Internet staat voortdurend onder stress, heel vaak begeeft de laatste tijd de wifi verbinding. Vaak heeft het te maken met de vele verbindingen in de buurt. Of u zit in een gebied waar de internet snelheid erg laag is. Er wordt gewerkt aan glasvezel, maar ook dit is geen oplossing voor een snelle wifi verbinding. Twijfelt u over u internetverbinding ? Wilt u meer weten hoe wifi constanter en sneller te verkrijgen? Nieuwsgierig waarom wifi traag kan zijn of over de verschillende technieken? Wifi storingen uitleg op wikipedia (bron wikipedia). En voor de verkorte begrijpelijke uitleg mag u me altijd bellen voor gratis advies.

Hulp bij provider problemen

Ik los ook provider problemen op

Elke keer weer valt het modem uit. U zet het modem uit, start het weer op en het lijkt alsof het allemaal werkt. Maar, nee, week in week uit heeft u van alles gedaan. Tijd om de helpdesk te bellen. Tijdens het telefoongesprek begint het allemaal te draaien, u begrijpt niet wat u moet doen. U heeft geen zin in al dat technisch geneuzel. U raakt ongeduldig , want u wilt het gewoon opgelost hebben. Ik neem het graag van u over. Ik bel de helpdesk en zorg dat er wat voor u geregeld wordt. Meer weten over deze service? Bel me gewoon op, en ik zorg dat internet ‘t gewoon blijft doen.

altijd Snel en veilig

De grote beurt

De grote beurt voor PC of laptop met Windows. Uw computer wordt volledig onder schoongemaakt, schijfopruiming, het opruimen van tijdelijke internetbestanden, Pc’s worden volledig stofvrij gemaakt en Windows wordt volledig nagekeken of elk stuurprogramma van de hardware componenten wel in orde zijn. Er wordt ook meteen gekeken naar de gezondheid van de harde schijf en of het totale plaatje nog wel bij de tijd is. Moeten er onderdelen hiervoor vervangen worden. Dan wordt er tussentijds goed met u overlegd.  Naast de grote beurt krijgt u volledig internet veiligheid advies over hoe bijvoorbeeld foute email en spyware te herkennen. Tijdens het afleveren kunt u mij veel praktische vragen stellen, zodat u voortaan de controle heeft. En komt u er niet uit? Dan mag u mij het hele jaar bellen voor gratis praktische tips. 

Ik verzorg maatwerk

Bij een computerservicebedrijf hoort natuurlijk ook verkoop van computers en laptops. Ik verzorg maatwerk op basis van uw wensen en budget. In de afgelopen 22 jaar heb ik al vele maatwerksystemen en laptops mogen leveren. Zoekt u een computer of laptop dan maak ik een keurige offerte voor u. Samen bespreken we de inhoud en bij een akkoord, wordt de computer of laptop volledig thuis afgeleverd. Wilt u vrijblijvend informatie over wat ik allemaal kan leveren? Bel me dan rustig even op.

Zonder gedoe lekker simpel

Wat koopt u? Wat past bij u manier van leven? Wat zou u graag willen en wat absoluut niet? Is het wel mogelijk eenvoudig en snel iets te doen op een computer zonder al te veel kennis? Zeker , ik denk dat praten veel onzekerheden laat verdwijnen. Ik leer u graag de basis van Windows, internet , sociale media en hoe u het veilig kan doen. Maak een vragenlijst, en bel me gewoon op.