Allerhande

GOOGLE locatie GESCHIEDENIS

De kranten staan er vol van. GOOGLE slaat gegevens op. En natuurlijk wordt er door de media weer een hype van gemaakt. Maar is het niet gewoon de algemene voorwaarden lezen? en u beter verdiepen in de instellingen? Want wat uitgemeten wordt door de nieuwsberichten is eenvoudig in te stellen.

Stout hoor dat GOOGLE mijn locatie gegevens opslaat. Dat is toch privacy schending. Tijd voor overheden en journalisten eens in de schoolbanken te kruipen. Want heeft u een GMAIL account? Dat is de e-mail van GOOGLE.
Dan kunt u verrassend eenvoudig elke vorm van geschiedenis wissen. Was het misschien iets van de kranten om maar weer eens wat te roepen in de media? Uiteindelijk wel.

We genieten allemaal van de voordelen van Facebook, twitter, linkedin en al die leuke apps op de telefoon. Maar wanneer er gelezen moet worden of dat er een instelling moet worden ingesteld zijn we ineens niet thuis. Dat is hetzelfde als de algemene voorwaarden lezen bij een aankoop.

De grootste tip is, gebruik simpel de telefoon niet meer Instellen en geschiedenis wissen kan altijd goed gedaan worden en is al meer dan tien jaar een hele normale manier van GOOGLE onderhoud. Door middel van een GMAIL account ontdekt u alle vormen van wissen. En wilt u alles gewist hebben op internet. Ook dat is heel goed in te stellen.