SEO optimalisatie

Hoe hoog wil je scoren in google? SEO tips

Ieder bedrijf wil graag op nummer 1 staan in de zoekresultaten. Dat lijkt gemakkelijk maar er zijn in korte tijd veel manieren verandert. Zo wordt er meer aandacht besteedt aan de teksten, en het is erg belangrijk om sociale media te koppelen. Facebook, google+, twitter , instagram en stuur uw nieuwsbrieven met mailchimp. -Back linken – en webpagina’s door linken is ook heerlijk voer voor de zoekmachines. Hoe hoog wil je scoren?

In het gunstigste geval kom je op pagina 1 in de zoekresultaten, maar de – zoek bots – zijn slim! Ze kunnen kopie teksten analyseren, slaan flash knopen over, en beoordelen teksten op schrijf- en taalfouten. Het is een apart vak om een website goed te optimaliseren. Juiste omschrijving, zoekwoorden en de titel van de pagina zijn niet zo belangrijk meer als voorheen. Belangrijk is dat je schrijft voor de zoekmachine ( jouw klant), en probeert het unieke gevoel van jou bedrijf op te verwoorden.

Wie schrijft die blijft in de hoop dat je een keer de top score haalt. Wat heel interessant is, is de plugin van Yoast bij WordPress sites. Ze leren je veel van de wensen van Google en meer. Op youtube kun je veel informatie vinden over SEO. Verder zijn er op veel terreinen e-books en boeken te koop om de geheimen van een goede score uit te vinden.

Om deze blog af te sluiten zet ik graag een paar interessante links onder mekaar voor je.

Frank Watching ( site voor bijvoorbeeld teksten schrijven).
Google webmastertools ( gebruik hiervoor je GMAIL account).
Seo Tips ( zeer interessante site met veel tips).

Tot de volgende blog