Maurice Go

Over mij, dat is een groot boekwerk net als voor ieder mens. Dat moet je dan in het kort opschrijven om zo een indruk te geven ‘ Wie ik ben en wat ik doe en waarom ik het doe’. Het enige waar ik dan aan denk is mijn opvoeding, ouders etc.. etc.. Diegene, klanten die mij kennen , weten dat ik graag een praatje maak.

Een praatje over gewone dingen, momenten in het leven, maar vooral luisteren naar de mensen waarmee ik mag werken.Wat ik zeker weet is… dat ik al vanaf mijn jeugd iets voor mensen wilde betekenen. Op mijn 13de wist ik al wat dat zou zijn,

Horeca, dat was het koken , bedienen , ondernemen en gerechten uitvinden met passie voor groenten , vlees en de strelende geuren van kruiden. En om dan mensen te laten genieten van een gezellige avond. Terwijl ik achter de tap sta en de gezelligheid van het moment helemaal in me opneem.

Vriendelijk, sociaal, luisteren en antwoorden, allerlei verhalen worden er verteld en je hebt absolute zwijgplicht als horeca ondernemer. Vertrouwen over en weer schept een blijvende band in het werk. En soms natuurlijk ook privé.
Ik ben erg dankbaar voor de mooie tijden die ik heb mogen meemaken in Groningen, Friesland en Drenthe.

Eind jaren 90, toen nog in mijn eigen bedrijf VOF HCR ‘t Drentse Wold in Zorgvlied, deed ik al veel aan computerwerk, een hobby die ik eind jaren tachtig begon. De interesse voor dit vak begon op het kantoor van mijn vader in Hoogerheide, West Brabant , waar ik een stabiele jeugd heb genoten. We waren vrij om te kiezen wat we zelf wilde gaan doen.

Mijn vader en moeder hebben me gestimuleerd een vak, vakken goed te doen en te leren. En als je iets doet doe het dan met volle overtuiging en inzet. En inzet daar doe ik alles voor. Vertrouwen over en weer is bij mij wel op nummer 1. Zonder vertrouwen in mijn opdracht werk ik met lange tanden. En daar heb ik eerlijk gezegd geen zin in.

Eerlijkheid duurt het langst, en dat weet ik uit persoonlijke ervaringen in de loop der jaren. Ik ben blij dat ik nu mensen met mijn werk blij mag maken. Blij dat ze makkelijk met computers goed kunnen werken. Een dankjewel is voor mij niet nodig.

Ik ben nu 53, en nog steeds voel ik de passie en nieuwsgierigheid naar meer. Je blijft hongerig om dingen te leren en te ervaren. Verder hou ik van culturen, de wereld en de natuur. En in de afgelopen jaren is er de gitaar bijgekomen.

Problemen oplossen voor mensen is persoonlijk. Dat betekend met 200% inzet onderzoeken en de vragen zo helder mogelijk uitleggen. Heb je een computerprobleem? Dan ga ik die speciale oplossing voor je bedenken.

Hartelijke groeten,
Maurice Go