Over Mij

Wie is Maurice Go?

Mag ik me even aan u voorstellen? Ik ben Maurice Go. Mijn bedrijf heet PcGo Consultancy, maar dat hoeft u niet te onthouden. Ik ben gewoon Maurice.

In mijn werkzame leven heb ik al heel veel gedaan. En altijd ben  ik ‘dienstbaar’ geweest. Bijvoorbeeld in de horeca, waar ik 30 jaar heb gewerkt. Ik genoot ervan om mijn gasten een fijne middag of avond te laten beleven. Daarnaast ben ik als hobbyist begonnen als ‘pc-dokter’ en dat doe ik bijna 20 jaar later nog steeds, nu als ondernemer. En weer ben ik dienstbaar: als ik binnenkom, mopperen mensen op die ‘rotcomputer’; maar als ik wegga, zijn ze blij en opgelucht dat alles weer werkt. Blije mensen – daar word ik zelf ook blij van.

Hoewel ik heel veel verstand heb van computers en het erg leuk vind om een reparatie uit te voeren, geniet ik nog veel meer van het contact met mensen. Een spontaan gesprek, na afloop van een reparatie of installatie, kleurt mijn dag. En soms is een klusje dat voor mij eigenlijk heel eenvoudig is, juist het állermooist om te doen.

Bijvoorbeeld die ene keer dat ik Skype installeerde voor een 82-jarige mevrouw, die zó blij was toen ze eindelijk haar kleinzoon zag, dat ze haar handen uitstrekte naar het computerscherm. Zulke momenten zijn voor mij onbetaalbaar; daar doe ik het voor.

Ook in de toekomst hoop ik nog veel mensen te mogen helpen. Heeft u een computerprobleem? Ik zie ernaar uit om u te ontmoeten en uw probleem op te lossen.

Hartelijke groeten,
Maurice Go