Wie ben ik? Gewoon Maurice

Ander mensen helpen, dat heb ik van thuis uit meegekregen. Wanneer iemand in de problemen zit of gewoon een luisterend oor nodig heeft, zit er in gebakken.  Ik ben geboren op een hele mooie datum, Bevrijdingsdag 5 mei, 1965. Een super trotse en vrolijke vijftig plusser. Leven staat voorop bij mij, genieten van alles wat er is. Eenvoudig leven, geen materialistische instelling. Er is nog zoveel te doen en nog zoveel te beleven. Pluk de dag is mijn motto. Ik ben geboren in Boxmeer, Oost-Brabant en opgegroeid in de mooie omgeving van de Brabantse wal op het platteland.

Heerlijk is het als je alles lekker zelf kunt

We hebben thuis alles geleerd wat je nodig hebt om zelfstandig te zijn. Huishouden, koken, veel zelf dingen uitzoeken, cultuur, tekenen, schrijven, filosofie, geloof, muziek,  gitaar en nog veel meer. Ik hou van de Nederlandse cultuur en ben zeer breed als het gaat om geloof. Iedereen mag zijn wie hij of zij wilt zijn. Dit alles heeft me twee van de leukste vakgebieden gebracht, die op papier totaal verschillend zijn, maar met een gelijkenis. Het verzorgen van je medemens om je heen.

Rust brengen in de chaos dat is mijn persoonlijke specialisme

Wanneer er chaos is, presteer ik op mijn best. Ik pak meerdere dingen aan en zorg er voor dat er rust in de tent komt. Overzicht maken, snel, efficiënt en vooral professioneel. Een echte persoonlijke eigenschap die mij in mijn horeca carrière meerdere malen, uit stress situaties gehaald heeft. Wanneer de druk het grootste is voel ik me in mijn element. Geen eigenbelang maar een team vormen met een einddoel, een meer dan tevreden resultaat.

Uw persoonlijke veiligheid op internet is hier veilig

Dit vak wat ik uitoefen is zeer uitgebreid, maar vooral een uitdaging om steeds, kennis te vergroten, met het doel een ander volledig te ondersteunen op computergebied. Elke seconde wordt er wee een nieuwe uitvinding gedaan. Je wilt je graag onderscheiden van andere bedrijven. En daarom heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij de computerbranche organisatie ICT waarborg. Ook omdat ik met mijn bedrijf meer kan bieden op het gebied van u persoonlijke veiligheid op internet. U kunt meer lezen over ict waarborg als u klikt op de link ICT KEURMERK. 

Blije mensen – daar word ik zelf ook blij van.

Hoewel ik heel veel verstand heb van computers en het erg leuk vind om een reparatie uit te voeren, geniet ik nog veel meer van het contact met mensen. Een spontaan gesprek, na afloop van een reparatie of installatie, kleurt mijn dag. En soms is een klusje dat voor mij eigenlijk heel eenvoudig is, juist het allermooist om te doen. Bijvoorbeeld die ene keer dat ik Skype installeerde voor een 82-jarige mevrouw, die zó blij was toen ze eindelijk haar kleinzoon zag, dat ze haar handen uitstrekte naar het computerscherm. Zulke momenten zijn voor mij onbetaalbaar; daar doe ik het voor. Ook in de toekomst hoop ik nog veel mensen te mogen helpen. Heeft u een computerprobleem? Ik zie ernaar uit om u te ontmoeten en er voor te zorgen dat, ‘ dat ding het gewoon doet’.

Hartelijke groet,
Maurice Go