Allerhande

Wat moet u weten van @hotmail en @gmail? Meer dan e-mail…

De consumentenbond in nederland zegt dat gmail en hotmail onveilig zijn. Maar wat ze niet duidelijk maken is dat het juist erg belangrijk is voor u privacy en veilgheid van computer ( met windows 10) en internet ( Google beveiligd). Verder brengen de twee van origine e-mail adressen nog veel meer mogelijkheden zichtbaar. Zo beveiligd hotmail uw windows 10 en al uw microsoft producten.

Wil je dieper in de microsoft beveiliging, of cursussen volgen online bij Microsoft? Dan is een email account bij microsoft de manier om een schatkamer van informatie zelf te leren. Verder geeft het toegang tot het kopen van microsoft software en computers. Office Word, Excel, powerpoint en het alom geprezen outlook e-mailprogramma , die tegenwoordig komt met de cloud service onedrive met 1 TB opslag binnen het office abonnement.

Internet geschiedenis, ongewenste reclame, spam, er is veel te regelen met een eenvoudig @hotmail e-mail. En alsof ze elkaar nadoen is de service gmail van google een regelrechte opening om meer te weten te komen van het tot nu toe onzichtbare internet. Google Gmail wordt veel gekoppeld met Smartphone’s, niet te verwarren met de IPHONE van Apple, deze is goed beveilig met een apple ID, voor Apple gebruikers al jaren een goede beveiliging.

Een ding is voor mij zeker, dankzij een goed gebruik van microsoft hotmail in combinatie met windows 10 en Google Gmail is mijn digitale leven een stuk veiliger, ondanks de ietwat vreemde vermeldingen van de consumentenbond.