Over PCGO

In 2000 is PcGo Consultancy ontstaan als computerhulp en helpdesk voor particulieren in Zorgvlied, Diever en omstreken. ( Toen was de gemeente nog Diever). De basis is nog steeds hetzelfde, wanneer u belt krijgt u direct hulp.
Daarnaast kunt u als klant de nodige extra service verwachten het hele jaar door.

In 1997 kwam het idee om mensen te ondersteunen in de praktijk met computers. Internet was er toen nog niet. Maar langzaam kwam dat in 1999 opgang. We leerde e-mailen en een beetje surfen op het Word Wide Web. Ook winkels zoals Coolblue of bol.com bestonden toen nog lang niet. 

In 2000 kochten steeds meer mensen een computer en een printer, namen een internet inbel abonnement en begonnen hun correspondentie privé en zakelijk steeds meer op computers te doen. Mobiel gebruikte we sporadisch want de smartphone of iphone was toen nog niet uitgevonden.

In oktober 1999 besloot ik een kvk in te schrijven met als omschrijving. Pc ‘C’ Go Consultancy. De C staat voor Consultatie. Helpdesk en praktijkondersteuning voor particulieren die het niet meer zien zitten bij computerproblemen.

In 2001 verhuisde ik van Zorgvlied naar Dwingeloo waar ik begon met Pc Dokter Dwingeloo en omstreken. Internet veranderde naar de eerste internet plus bellen abonnementen er kwamen snellere computers met meer technieken om ons leven te versnellen. E-mail en internetten werd steeds belangrijker privé en zakelijk.

Mijn visite plaatje is altijd ‘die’ speciale oplossing bedenken die alleen bij u manier van werken past. Goed verzorgen en professioneel praktisch advies voor een voordelige prijs. PcGo Consultancy lost altijd elke vraag op met goed onderzoek en aangepaste voor u verstaanbare uitleg.

Heeft u vragen? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden bij PcGo Consultancy, dan kunt u mij elke dag bellen. Een e-mail sturen kan ook natuurlijk.

Stuur uw vragen naar:
m.go@planet.nl

Langskomen in Vledder kan natuurlijk ook hiervoor vindt u het adres op de contactpagina van deze website.

Hartelijke groet,
Maurice Go